Hinnat

Psykologit ja psykologitaustaiset psykoterapeutit

Psykologin konsultointi, psyykkinen valmennus ja psykoterapia (myös EMDR) yksilölle fyysisenä asiakaskäyntinä 115 € / 45 min, 155 € / 60 min ja 230 € / 90 min, etävastaanottona videon välityksellä 110 € / 45 min, 150 € / 60 min ja 210 € / 90 min.

Psykologin konsultointi parille, pariterapia etävastaanottona 210 € /90 min

Etävastaanottoina:

Työnohjaus terveydenhuollossa 130 € /45 min ja 170 € / 60 min

Työnohjaus terveydenhuollon ulkopuolelle 162 € / 45 min ja 211 € / 60 min (sis. ALV 24 %) 

Psykologin konsultointi oikeudellisissa asioissa 180 € / 60 min 

Ryhmämuotoinen työnohjaus, interventio ja -valmennukset: Hinta neuvotellaan tilaajan kanssa osanottajien, käyntikertojen, keston ja kohderyhmän mukaan tapauskohtaisesti

Psykiatrian erikoislääkäri

Erikseen sovittavissa yhteydenotolla markus.heinimaa@protonmail.com.

Ryhmämuotoinen EMDR-hoito tai interventio ja valmennukset

Hinta neuvotellaan tilaajan kanssa osanottajien, käyntikertojen, keston ja kohderyhmän mukaan tapauskohtaisesti.

HUS ostopalveluterapiat ja Kelan kuntoutusterapia

Mielenjuuressa Helinä Häkkänen tekee Kelan kuntoutusterapiaa. Kelan kuntoutusterapian hinta on 110 € / 45 min etänä ja 115 € fyysisenä asiakaskäyntinä, josta vähennetään Kelan korvaama osuus 57,60 €. Kela ei korvaa peruuttamattomia vastaanottoaikoja.

Vakuutus ja työterveys

Mielenjuuri tekee yhteistyötä useiden vakuutusyhtiöiden ja työterveyden palveluntarjoajien kanssa. Vapaaehtoisissa vakuutuksissa, joita ovat yksityiset tapaturma-, koti- ja sairauskuluvakuutukset, käynnit maksetaan usein itse ja asiakas hakee niihin korvaukset vakuutusyhtiöltä. Lakisääteisissä vakuutuksissa (työtapaturma ja liikennevahinko) hoito voidaan laskuttaa suoraan vakuutusyhtiötä, mikäli olemme saaneet vakuutusyhtiöltä vakuutustodistuksen.

Työterveyden ohjaus voidaan laskuttaa työnantajalta, jos olemme saaneet maksajalta tähän maksusitoumuksen. Maksusitoumuksissa käyntikertojen suosituslukumäärä on 5-10 kertaa. Hoitokertojen lopullinen lukumäärä perustuu tuloksellisen hoidon saavuttamiseen.