Yhteystiedot

Postiosoite: Mielenjuuri Oy, PL 142, 00121 Helsinki

Parhaiten tavoitat meidät yhteydenottolomakkeella tai sähköpostitse helina.hakkanen@mielenjuuri.fi.

Huomioithan, että asiantuntijamme toteuttavat psykoterapiavastaanotot ja EMDR-hoidot pääosin suojatun videon välityksellä etävastaanottoina. EMDR-hoidoissa ja -työnohjauksissa käytämme EMDR-Kit-laitetta ja EMDR Cloud -ohjelmaa. Asiakkaidemme ovat kuvanneet etänä toteutettuja EMDR-hoitoja mm. seuraavasti:

  • ”Pystyin paremmin keskittymään silmänliikkeisiin, kun en ollut fyysisesti samassa tilassa.”
  • ”Itseä kohtaan oleva vaativuus hoidon onnistumisesta oli vähäisempää etänä kuin fyysisesti läsnä olevana vastaanottona.”
  • ”Etävastaanotto säästi merkittävästi aikaa ja vaivaa.”

Asiakkaan hoidon välttämättömästi sitä edellyttäessä, myös fyysinen vastaanotto on mahdollinen. Vastaanottotilamme sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa. Asiakasvastaanottojen takia pystymme vain harvoin vastaamaan puhelimeen. Pyrimme kuitenkin palaamaan asiaan vuorokauden sisällä.


Yhteydenottolomake

 

Varatun ajan peruuttaminen

Varattu aika tulee perua viimeistään kaksi vuorokautta ennen vastaanottoajan alkua. Myöhemmin perutuista ajoista tai peruuttamattomasta vastaanottoajasta veloitetaan varatun vastaanottoajan hinta. Jos sairastut tai lapsesi sairastuu, voit perua vastaanottoajan veloituksetta lääkärintodistuksella. Aika katsotaan perutuksi, mikäli asiakas ei ole saapunut vastaanotolle ensimmäisen 15 minuutin kuluessa.