Yhteystiedot

Käyntiosoite: Mechelininkatu 34 C 47, 00260 Helsinki

Parhaiten tavoitat meidät yhteydenottolomakkeella tai sähköpostitse info@mielenjuuri.fi. Kuvaathan yhteydenotossasi lyhyesti, minkälaiseen asiaan haet apua, jotta osaamme heti ohjata sinut parhaalle mahdolliselle asiantuntijallemme ja ehdottaa sinulle vapaita aikoja. Vastaanotolle tullessasi huomioithan, että pyydämme sinua saapumaan paikalle vasta muutamaa minuuttia ennen hoitoaikaa, sillä odotustilamme ovat pienet ja asiantuntijamme saattavat olla varattuina. Sinun ei tarvitse mitenkään erikseen valmistautua ensimmäiseen tapaamiseen.

Asiakasvastaanottojen takia pystymme vain harvoin vastaamaan puhelimeen. Pyrimme kuitenkin palaamaan kuitenkin asiaan vuorokauden sisällä.

Tervetuloa!

Yhteydenottolomake

 

Varatun ajan peruuttaminen

Varattu aika tulee perua viimeistään kaksi vuorokautta ennen vastaanottoajan alkua. Myöhemmin perutuista ajoista tai peruuttamattomasta vastaanottoajasta veloitetaan varatun vastaanottoajan hinta. Jos sairastut tai lapsesi sairastuu, voit perua vastaanottoajan veloituksetta lääkärintodistuksella. Aika katsotaan perutuksi, mikäli asiakas ei ole saapunut vastaanotolle ensimmäisen 15 minuutin kuluessa.